Meniu
Coș de Cumpărături

Brosa Yin Yang

Brosa Yin Yang. O  brosa, concepuae în combinatii stilizate de fetru în culorile alb și negru, acesorizata cu starsuri 

Yin Yang tinde să devina unul din simbolurile cele mai indragite din întreaga lume. Se spune că suntem, fiecare, Yin și Yang. Fie că ești femeie sau bărbat, sunt perioade în viața ta cand unul dintre ele se manifesta mai puternic, în functie de contextul vietii tale. Bijuteriile  Yin Yang sunt create pentru a aduce  echilibru și armonie în jurul tău.

Materiale utilizate: fetru, strasuri, ac de broșă metalic. 

Dimensiune: Dimensiune broșă: 14 cm x 7 cm

Disponibilitate: Ready to wear

Întreținere: Broșa este prezentata in săculeț de bijuterii, în care poate fi păstrată și ulterior. Nu se curăţă; se păstrează ferită de praf şi umezeală. Atenție! A se evita folosirea parfumului în timpul purtării broșelor. Ținuta se accesorizează după parfumare.

O colectie de brose, concepute în combinatii stilizate de fetru în culorile alb și negru, acesorizate cu starsuri de diverse forme și culori. 

Yin Yang tinde să devina unul din simbolurile cele mai indragite din întreaga lume. Se spune că suntem, fiecare, Yin și Yang. Fie că ești femeie sau bărbat, sunt perioade în viața ta cand unul dintre ele se manifesta mai puternic, în functie de contextul vietii tale. Bijuteriile  Yin Yang sunt create pentru a aduce  echilibru și armonie în jurul tău. Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.