Meniu
Coș de Cumpărături

Proiecte

Proiecte

Te invit sa parcurgi si sa descoperi cele mai frumoase lucrari ale mele, proiectele mele de suflet si bijuteriile lucrate cu grija, care au adus mare bucurie celor care le-au purtat. Descopera un loc in care se imbina arta cu emotiile, dragostea de frumos cu creativitatea! 

Sweet Royal Dance Sweet Royal Dance
Nou Lipsa Stoc
Sweet Royal Dance face parte din Proiectul Tehnica soutache in BIJUTERIA CONTEMPORANA.După o experiență de 4 ani în realizarea de bijuterii soutache, a fost pentru pentru prima dată când am realizat o bijuterie pornind de la un concept grafic; lucrul cu fir soutache se bazează foarte mult pe imagina..
4.000 lei
Versatil Soutache Set Versatil Soutache Set
Nou Lipsa Stoc
Cu Versatile Soutache Set am participat anul trecut la Brooch Set Contest, un concurs organizat de Loja Pasionaților de Mărgele unde, spre bucuria mea, m-am clasat pe locul I în preferințele juriului, la categoria avansați. Broșa este elementul principal al setului (totul a pornit de la partici..
1.250 lei
Connection of the senses Connection of the senses
Nou Lipsa Stoc
Colier: Conexiunea simțurilor | "Connection of the senses"Convinsă fiind că totul este de fapt energie, emoție, am conceput un colier din 7 sfere cu semnificații diferite.  Pentru a conecta aceste sfere am folosit șnururi din fir soutache, pentru ca aceste fire ma duc cu gandul la “corzile cosm..
1.600 lei
Sharp Edges Sharp Edges
Nou Lipsa Stoc
Sharp Edges face parte din Proiectul Tehnica soutache in BIJUTERIA CONTEMPORANA.Bijuteria este o succesiune de piese interconectate cu margini ascuțite, unite printr-un hematit negru.Hematitul este punctul comun al tuturor energiilor, funcționând ca o Gaură Neagră ce face trecerea de la univers..
3.000 lei
Celebrează creativitatea și feminitatea naturală, în simbolul grațioasei orhidee. Lasă-te inspirată de legendele Greciei Antice și poartă acest set realizat manual, de cea mai înaltă finețe, ca o amintire a zeiței puternice și frumoase din inima ta!Materiale utilizate: Pastă de porțelan prelucr..
650 lei
Colierul Elegantza Colierul Elegantza
Nou Lipsa Stoc
Colierul Elegance face parte din Colectia Charity.Este colecția de bijuterii pe care le vând în scop caritabil, banii fiind donați în totalitate unor proiecte pe care le aleg cu cea mai mare atenție.Colierul ElegantzaColierul Elegantza este una dintre creațiile mele de suflet în tehnica soutach..
760 lei
Caritabil Colierul Philanthropic Caritabil Colierul Philanthropic
Nou Lipsa Stoc
Colierul Philanthropic face parte din Colectia Charity.Povestea colierului FilantropColierul Filantrop a fost unul dintre proiectele mele dragi, din care a rezultat o bijuterie apreciată de multe persoane și datorită căreia am putut contribui la tratamentul unui băiețel simpatic și talentat, bolnav ..
850 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.