Meniu
Coș de Cumpărături

ArtMarie by Mariana Rogoz

Bratara Mireasa Bratara Mireasa
Nou La Comanda in 10-15 zile
Bratara MireasaDisponibilitate: Bijuteria se realizează la comandă, în aproximativ  10-15 zile de la plasarea comenzii.Bijuterii pentru femeile cu stil rafinat!Ajut femeile cu stil rafinat, să își etaleze gustul estetic și personalitatea, cu ajutorul bijuteriilor realizate în tehnica soutache, ..
400 lei
Bratara Soutache Compassion Bratara Soutache Compassion
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Compassion. Urmează pașii fini ai compasiunii, ghidată de energia agatului verde și mângâiată de blândețea firului soutache. Brățară verde lata din soutache verde. Găsește-ți refugiul în valurile compasiunii. Uneori inima ta are nevoie de blândețe și înțelegere iar această brăț..
375 lei
Bratara Soutache Imperial Romantic. Imaginează-ți cum toată lumea va amuți în prezența ta, imperială și romantică. Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - această brățară te transpune într-o lume de poveste, pe care o porți cu tine. Perla de o eleganță fină, rară, alături de cr..
675 lei
Bratara Soutache Love is Eternal Bratara Soutache Love is Eternal
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Love is Eternal. Brațară rosie, cu închizatoare reglabilă realizată din șnur soutache. Păstrează pe piele amintirea tuturor îmbrățișărilor și sărutărilor ce v-au făcut inimile să bată mai repede. Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - această brățară spune poe..
390 lei
Bratara Soutache Pearl Symphony Bratara Soutache Pearl Symphony
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Pearl Symphony. Perlele albe și roz învăluite în valuri roșii de iubire, într-o brățară neobișnuită, pentru o femeie rară. Este pentru tine? Perlele nu sunt lacrimi, ele reprezintă frumusețea naturală a sufletului femeii, care se protejează și se vindecă, transformând even..
400 lei
Bratara Soutache Serenity Bratara Soutache Serenity
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Serenity. Tehnica soutache în bijuteria contemporană!Materiale utilizate: Piatră din turcoaz, snur soutache turcuaz, plexiglas  transparent special pentru bijuterii. Bijuteria este realizată manual cu șnur soutache și piatra din turcoaz.Dimensiuni: lungime 14 cm x 3 cm lăț..
375 lei
Bratara Soutache The Winding Road. Ca o căutare neobosită, neînfricată, această brățară reprezintă drumul pe care îl parcurgi pentru a te regăsi, presărat cu întâlniri strălucitoare ce îți modelează viața pentru totdeauna. Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - fiecare fir est..
1.300 lei
Brosa Amber Mist Goddess. Pentru visare și amintiri prinse în aburii parfumați de ambră ai trecutului, în care te pierzi uneori.  Această broșă este concepută ca o îmbrățișare, pentru femeia din noi care dansează cu amintirile ei. Iubește trecutul fiindcă astăzi strălucești datorită lui.&n..
210 lei
Brosa Baieti Undercover Agent. Contrar părerii altora, îți place să faci unele lucruri în stil clasic: să o conduci până la ușă, să te îmbraci elegant și să fii fermecător.Această broșă este concepută special pentru cei ca tine, care aleg mereu să aducă un aer stilat, în moduri neconvenționale. În b..
225 lei
Brosa Baieti Unforgettable. De la prima privire, ești un gentleman desăvârșit, într-un corp de rebel cu sfidează regulile. Arată-i cine ești, și nu te va uita niciodată! Această broșă este concepută special pentru bărbații de orice vârstă, îndrăzneți și curajoși, ce nu se blochează în formalități su..
225 lei
Brosa Black Treasure Goddess. Această broșă este concepută pentru femeia ai cărei ochi negri sunt liniște dar și furtună ce poată mătura corăbii din calea ei, ca o zeiță. Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fermoar, mărgele de nisip și cabochon din piatră semiprețioasă ..
210 lei
Brosa capsulă ANA Brosa capsulă ANA
Nou Hot La Comanda in 10-15 zile
Brosa capsulă ANABrosa capsulă are în componentă o serie de accesorii versatile, ușor de asortat și care pot fi purtate în orice anotimp, indiferent de tendințele modei. Este o capsula realizată la cerere. Elementul de unicitate este faptul că are posibilitatea ăa fie accesorizată, în functie de nec..
575 lei
Afişare 1 - 12 din 83 (7 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.