Meniu
Coș de Cumpărături

Colierul Christmas Dream

Povestea realizarii Colierului realizat in tehnica soutache CHRISTMAS DREAM. Un colier realizat special pentru seara  speciala de Craciun.

O bijuterie personalizată pentru un eveniment special

Este unul dintre puținele coliere pe care le-am făcut fără să știu dinainte cine îl va purta – de obicei realizez coliere personalizate, ținând cont pentru ele de preferințele, dar și de trăsăturile persoanei care mi le-a solicitat.

Se apropia Crăciunul, era acea perioadă din an în care eram parcă mai relaxată și mai veselă ca de obicei, mă pregăteam să împodobesc casa și mă gândeam la cadourile de Crăciun, pentru cei doi băieți ai mei și nu numai. 

Aveam un agat mare, roșu și foarte frumos, iar acesta a constituit punctul de pornire al lucrării mele. Era cea mai mare piatră cu care lucrasem până atunci, iar bijuteria începea să prindă contur în mâinile mele.

Pe măsură ce înaintam cu lucrul, eram din ce în ce mai entuziastă. Mi se părea ca o aventură, încercam să îmi imaginez persoana care îl va purta. Era cu siguranță o femeie puternică, o femeie cu atitudine… dar în spatele căreia bănuiam o anumită sensibilitate și, într-un fel, o fragilitate chiar. 

Am terminat-o și una dintre acele întâmplari pe care nu ți le explici decât prin faptul că sunt lucruri destinate să se întâmple într-un anumit fel m-a făcut să o am la mine atunci când am asistat la o conferință despre hrană sănătoasă susținută de Cristela Georgescu. 

În timp ce o ascultam pe Cristela vorbind despre hrană, vitamine și dragoste, am realizat că EA este femeia pe care mi-o imaginam atunci când lucram colierul. Iar acesta se mai și potrivea de minune cu ținuta pe care o avea în acea zi.

Nu am stat pe gânduri și i l-am dăruit. A fost unul dintre acele daruri prin care primești de fapt mai mult, pentru că am avut senzația că o parte din optimismul, bunătatea și din… vitamina L despre care vorbește ea adesea (este dragostea această vitamină, pentru cine nu o urmărește) mi s-au transmis și mie.

Aș vrea să îi mulțumesc și pe această cale pentru grația cu care mi-a primit cadoul, unul dintre cele mai dragi coliere pe care le-am creat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.