Meniu
Coș de Cumpărături

Blog ArtMarie by Mariana Rogoz RSS Feed

16 apr. Întreținerea Bijuteriilor
0 523
Întreținerea bijuteriilor – sfaturi utile pentru tineCum întreții bijuteriile pentru a-și păstra aspectul, chiar și după multiple utilizări? Descoperă căteva sfaturi utile din experiența personală.Întreținerea bijuteriilor. 9 sfaturi utile pentru tine:Sunt mai bine de 8 ani de când am făcut primii p..
12 apr. Colierul Alberta
0 504
Așa cum povesteam la începutul acestui capitol, fiecare colier pe care l-am creat are o poveste specială, fiindu-mi drag dintr-un motiv sau altul. Tocmai de aceea mi-a fost greu să aleg poveștile prezente în paginile cărții mele – cum poți alege între atât de multe creații care îți sunt atât de drag..
05 apr. Colierul prieteniei, in scop caritabil
0 585
Un colier soutache un pic mai altfel: al prietenieiDespre Mihnea am aflat, cu câtiva ani in urmă, de la o colegă dragă de serviciu. Ne-am întâlnit într-o zi pentru a stabili detaliile în legătură cu o bijuterie pe care urma să o creez pentru un eveniment special la care urma să participe. Tot discut..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.