Meniu
Coș de Cumpărături

Bratari

Bratari
Bratara Soutache Compassion Bratara Soutache Compassion
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Compassion. Urmează pașii fini ai compasiunii, ghidată de energia agatului verde și mângâiată de blândețea firului soutache. Brățară verde lata din soutache verde. Găsește-ți refugiul în valurile compasiunii. Uneori inima ta are nevoie de blândețe și înțelegere iar această brăț..
375 lei
Bratara Soutache Imperial Romantic. Imaginează-ți cum toată lumea va amuți în prezența ta, imperială și romantică. Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - această brățară te transpune într-o lume de poveste, pe care o porți cu tine. Perla de o eleganță fină, rară, alături de cr..
675 lei
Bratara Soutache Love is Eternal Bratara Soutache Love is Eternal
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Love is Eternal. Brațară rosie, cu închizatoare reglabilă realizată din șnur soutache. Păstrează pe piele amintirea tuturor îmbrățișărilor și sărutărilor ce v-au făcut inimile să bată mai repede. Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - această brățară spune poe..
390 lei
Bratara Soutache Pearl Symphony Bratara Soutache Pearl Symphony
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Pearl Symphony. Perlele albe și roz învăluite în valuri roșii de iubire, într-o brățară neobișnuită, pentru o femeie rară. Este pentru tine? Perlele nu sunt lacrimi, ele reprezintă frumusețea naturală a sufletului femeii, care se protejează și se vindecă, transformând even..
400 lei
Bratara Soutache Serenity Bratara Soutache Serenity
Nou La Comanda in 4-6 zile
Bratara Soutache Serenity. Tehnica soutache în bijuteria contemporană!Materiale utilizate: Piatră din turcoaz, snur soutache turcuaz, plexiglas  transparent special pentru bijuterii. Bijuteria este realizată manual cu șnur soutache și piatra din turcoaz.Dimensiuni: lungime 14 cm x 3 cm lăț..
375 lei
Bratara Soutache The Winding Road. Ca o căutare neobosită, neînfricată, această brățară reprezintă drumul pe care îl parcurgi pentru a te regăsi, presărat cu întâlniri strălucitoare ce îți modelează viața pentru totdeauna. Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - fiecare fir est..
1.300 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.