Meniu
Coș de Cumpărături

Cercei Soutache HELIKON

Cercei Soutache HELIKON

Explorând sursa de inspirație ce izvorăște din Muzele de pe Muntele Helikon, această colecție de cercei pune în valoare esența sacră a creației sub forma unei sfere infinite. Cerceii sferici îmbrățișează linia infinitului, un traseu ce nu cunoaște nici început, nici sfârșit, strălucind cu sclipirea inspirației ce te învăluie cu finețe în acele momente remarcabile ale vieții tale.

Cercei Soutache HELIKON Albastru Regal. DescriereRăsfață-te cu eleganța supremă a cerceilor albaștri regali Helikon. Inspirată de nesfârșitul cerului senin, această nuanță adaugă o notă regală, subliniind încrederea și rafinamentul unei femei puternice.  Realizați cu o atingere manuală del..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Albastru Senin.DescriereÎntruchipând serenitatea cerului într-o zi senină, cerceii albaștri deschiși Helikon strălucesc cu claritate și optimism. Nuanța vibrantă emană rafinament și echilibru, amintind femeii puternice că frumusețea ei strălucește la fel de intens precum ceru..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Fucsia. DescriereExplorează un val vibrant de expresivitate cu cerceii Helikon în nuanța fermecătoare de fucsia. Inspirată de pasiunea și vitalitatea acestei culori intense, această bijuterie adaugă o notă de veselie și energie în colecția ta. Pentru femeia curajoasă și ..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Galben.DescriereRadiază optimism și rafinament cu cerceii galbeni Helikon. Inspirată de lumina aurie a soarelui, această nuanță vibrantă transmite bucurie și căldură. Pentru femeia întotdeauna sigură pe ea, acești cercei reprezintă un accesoriu strălucitor, evidențiind lumina..
231 lei 330 lei
Cercei Soutache HELIKON Gri deschis.DescriereAdaugă o notă de rafinament și neutralitate în lumea ta plină de contraste. Inspirată de tonurile subtile ale cerului înorat, nuanța gri deschis a cerceilor Helikon emană eleganță discretă și sofisticare. Pentru femeia puternică și modernă, acești cercei ..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Portocaliu.DescriereCrează un impact vizual puternic cu cerceii portocalii Helikon, plini de energie și vitalitate. Inspirându-se din tonurile calde ale soarelui, această nuanță aprinsă transmite pasiune și determinare. Concepuți pentru femeia puternică și independentă, aceșt..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Roșu. DescriereIncorporați cucerirea și pasiunea în ținuta dumneavoastră cu cerceii roșii Helikon, aducând un strop de dramatism în fiecare moment special. Inspirată de forța focului și a dragostei, această nuanță intensă transmite putere și pasiune, reflectând esența fe..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Roșu Burgund. DescriereAdoptă rafinamentul cu cerceii roșu burgund Helikon. Nuanța profundă și misterioasă adaugă o notă de eleganță fiecărui outfit. Pentru femeia puternică și sofisticată, acești cercei reprezintă o expresie a gustului ei impecabil și a rafinamentului a..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Verde Crud. DescriereDescoperă rafinamentul naturii cu cerceii verzi crud Helikon. Nuanța vie de verde aduce cu ea o notă de prospețime și optimism, reflectând începuturile pline de vitalitate. Pentru femeia puternică și sofisticată, acești cercei reprezintă o amintire c..
330 lei
Cercei Soutache HELIKON Verde Turcoaz.DescriereÎncadrează echilibrul și prospețimea spiritului independent cu cerceii verzi turcoaz Helikon. Inspirată de vibrantele tonuri de verde din natură, această nuanță aduce cu ea un simț al regenerării și al creșterii luxuriante. Pentru femeia care prețuiește..
330 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.