Meniu
Coș de Cumpărături

Despre mine

Nature

Sunt Mariana Rogoz și creez cu pasiune bijuterii personalizate care să îți aducă o stare de bine și atitudine pozitivă. Dacă te regăsești în oricare dintre bijuteriile ArtMarie Jewelry, sunt încântată să creez pentru tine bijuteria care să adauge eleganță și să vină cu o notă personală pentru ținuta ta. 

Bijuteriile ArtMarie Jewelry au unicitate, crează emoție și dau încredere celui care le poartă. 

Ca designer de bijuterie îmi găsesc inspirația în formele geometrice naturale, în oamenii care mă înconjoară sau în materialele cu care lucrez: șnur soutache, metale, fetru, rips, lanțuri, fermoarele, rășina, zahăr candel, fructe și legume uscate, condimente, etc.

Bucură-te de lucrurile simple și elegante în același timp! UNICITATE. EMOȚIE. ÎNCREDERE.

Îmi place să creez bijuterii ce conțin mixuri de materiale: fetru, lanțuri, ripsuri,fermoare, șnur soutache, perle, pietre semiprețioase și mărgele diverse. Toate acestea combinate în proporții potrivite și armonioase conduc la un accesoriu deosebit.

Evoluția mea ca și designer de bijterii m-a condus către utilizarea mai multor tehnici.

Tehnica soutache a fost prima mea mare pasiune legată de bijuterie. Am descoperit-o în urmă cu mulți ani și cred că mi se potrivește în continuare foarte bine. Numeroasele ateliere pe care le-am realizat pentru a transmite mai departe tainele acesteia, dar și bijuteriile create mi-au deschis dorința de a învăța și alte tehnici, utilizând diverse materiale.

Marea mea provocare este și va fi combinarea tehnicilor și celor mai diverse materiale, unele dintre ele neobișnuite, pentru a realiza bijuterii spectaculoase.

DESPRE SITE

Descoperă un loc în care se îmbina arta cu emoțiile, dragostea de frumos cu creativitatea! Vei regăsi pe site creațiile mele realizate în techinca soutache. Te invit să parcurgi paginile și să descoperi cele mai frumoase bijuterii create de mine, proiectele mele de suflet și toate noutățile ArtMarie.

FRUMUSETEA bijuteriilor stă cel mai adesea in SIMPLITATEA lor.

Bijuterii ArtMarie

Aș fi încântată să regăsești printre creațiile mele bijuteria pe care ai căutat-o până acum sau cea pe care ți-o dorești de foarte multă vreme. Bijuteria care să te reprezinte, cea care te va însoți la evenimente importante din viața ta, bijuteria potrivită personalității tale și ținutei pe care o vei alege. 

Bijuterii personalizate

Pentru evenimentele importante din viața ta sau pentru a oferi un cadou distins, pot crea o bijuterie personalizată în funcție de preferințele tale, care va transmite energia și amprenta ta. Ne vom întâlni sau vom povesti la telefon despre ceea ce dorești și ceea ce îți place, despre culori și asocierile de culori potrivite, despre materiale și texturi, pentru ca bijuteria creată să corespundă dorințelor tale.

O nouă viață pentru o bijuterie de suflet

Ai o bijuterie uitată de multă vreme într-un sertar, care reprezintă o amintire frumoasă de la cineva drag? Poate un colier de perle al bunicii sau o broșă a mamei ce poartă amprenta timpului, o brățară care s-a deteriorat, dar ale cărei mărgele îți plac?

Misiunea mea este să dăruiesc emoții nebănuite în bijuterii neobișnuite, astfel încât oameni creativi să își poarte cu mândrie atitudinea artistică și felul unic de a fi.

Îi poți da o nouă viață!

Mie îmi place să redau viață mărgelelelor din astfel de bijterii folosind tehnica soutache. O altă variantă pentru a readuce din clasic în contemporan un șirag de mărgele ar fi utilizarea extensiilor de colier, realizate de mine dintr-un mix de materiale, ce conferă versatilitate.

Cumpara acum

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.