Meniu
Coș de Cumpărături

Cercei Golden Helicon

Cercei Golden Helicon

O colecție de bijuterii soutache realizate din materiale și culori deosebite. Sunt create pentru a fi purtate la evenimente speciale. Bijuteriile sunt realizate atent, din materiale de cea mai bună calitate, ce pun în valoare trăsăturile și ținuta. 

Cercei Soutache HELICON Albastru Electric. Spirala alcătuită din șnur albastru combinat cu șnur auriu, înveselește ținuta. Mesajele constiente si subconstiente trimise de albastru indruma spre calm,pace sufletească și liniște interioară.Culorile care se potrivesc cu albastru sunt: rosu, maro deschis..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Albastru Indigo. Spirala alcătuită din șnur albastru indigo combinat cu șnur auriu se potrivieste în tinuta vestimentară cu portocaliu, cu verde. Este o culoare care atrage publicul, nu rămai neobservată atunci când o folosești.Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din:..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Albi. Ai nevoie de alb în garderoba ta, fie purtat simplu, fie in combinatie cu alte culori. Deseori adăugând putin alb în vestimentație, îndulcesti aspectul tșinutei.. Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din: șnur soutache alb și auriu. Imediat, după realizare, ..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Galbeni. Spirala galbenă din soutache, dezvăluie cea mai caldă, mai expansivă și mai însuflețită culoare. Culoarea perfectă a verii, galbenul este asociat cu bucuria, fericirea și energia sezonului.  Se asortează cu verde, oranj, violet, negru dar și cu alb.Materiale uti..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Portocalii. Spirala portocalie din soutache, simbolizeaza energia, vitalitatea și aventura.Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din: șnur soutache portocaliu și auriu. Imediat, după realizare, cerceii sunt impregnați cu o solutie specială pentru protejarea snurului sou..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Rosii. Culoarea energiei, a pasiunii și a vitalitații. Purtând roșu vei aduce veselie și încredere în tine. Cu siguranță vei fi remarcată și vei atrage atenția! Roșul este culoarea care se potrivește atât brunetelor, blondelor, roșcatelor, deopotrivă.Materiale utilizate: Cerc..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Rosu cu Alb. Purtând roșu și alb vei aduce iubire, veselie și încredere în tine. Cu siguranță vei fi remarcată și vei atrage atenția! Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din: șnur soutache roșu și auriu. Imediat, după realizare, cerceii sunt impregnați cu o solut..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Roz. Spirala roz din soutache inveselește, sugerează empatie și are efect relaxant. Rozul se poate asorta la alb, bej, negru, anumite nuanțe de maro, iar în combinații mai îndraznețe poate fi asociat cu verde sau bleu.Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din: șnur sout..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Turquoise. Spirala turcoaz din soutache creată să transmită o evadare într-o lume plină de fantezie. Accesoriile turcoaz aduc un accent incitant unei ținute în nuante neutre sau închise, și va fi cu adevarat spectaculos alături de nuanțe de galben și verde.Materiale utilizate..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Turquoise cu Albastru. Spiralele turcoaz cu albastru din soutache create să transmită o evadare într-o lume plină de fantezie. Accesoriile turcoaz aduc un accent incitant unei ținute în nuante neutre sau închise, și va fi cu adevarat spectaculos alături de nuanțe de galben și..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Verzi. Spiralele  alcătuite din șnur soutache verde, combinat cu șnur auriu, te duce cu gândul la prosperitate și armonie. Verdele este o culoare potrivită atât brunetelor, blondelor și roșcatelor. Se poate asorta la roșu,bej și roz. Spatele este căptușit cu piele natura..
180 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.