Meniu
Coș de Cumpărături

Set Soutache Dana

Setul soutache DANA

Ce provocare extraordinară a fost pentru mine realizarea colierului pentru Dana,o prietena foarte dragă!

La un moment dat, Dana mi-a lansat o provocare: aceea de a transforma cu ajutorul firului soutache un șirag de mărgele galbene, vechi și foarte prețios pentru ea.

Am acceptat cu plăcere și în scurt timp am început lucrarea: porneam deja de la un material, compozit de culoare galben, așa că totul trebuia să se adapteze la acesta. Dana mi-a spus că îi plac mult perlele, așa că am decis împreună să adăugăm perluțe mici, asortate.

Dana m-a lăsat apoi să aleg restul materialelor, nu a intervenit în niciun fel pe tot parcursul 

Am folosit șnur soutache de un galben deschis, plus mărgele toho micuțe, într-un gri metalizat care au conferit un plus de eleganță colierului, dar m-au ajutat și să creez un contrast plăcut, de care aveam nevoie în realizarea bijuteriei mele. Am adăugat fir soutache gri, iar rezultatul a fost cel pe care îl puteți vedea în imagine!

Dincolo de realizarea colierului, am fost foarte bucuroasă că prin el, o bijuterie care aparținea practic trecutului era scoasă din sertar și primea o nouă șansă, o nouă viață.

Amintirile vechi rămâneau, dar făceau loc amintirilor viitoare, unor noi ținute, evenimente, ocazii… Ce minunat este să poți face acest lucru!

Cu această ocazie am realizat că soutache-ul este ideal pentru o asemenea idee, fiind flexibil și ușor adaptabil la multe bijuterii pe care posesoarele lor le doresc recondiționate – prețioase datorită amintirilor din spatele lor sau pur și simplu datorită pietrelor din care sunt compuse.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.