Meniu
Coș de Cumpărături

Bijuterii Personalizate

Bijuterii Personalizate

Cele mai reușite bijuterii sunt cele realizate la cerere:

-Când o persoană (femeie sau bărbat) dorește să dăruiască un cadou special pentru cineva drag, se gândește să găsesca ceva care să transmită o parte din sentimentele pe care le are față de acea persoană.  

-Cand o persoana doreste sa readuca o bijuterie clasica sau una mai veche, intr-un  context contemporan.

Colierul Christmas Dream Colierul Christmas Dream
Nou La Comanda in 10-15 zile
Povestea realizarii Colierului realizat in tehnica soutache CHRISTMAS DREAM. Un colier realizat special pentru seara  speciala de Craciun.O bijuterie personalizată pentru un eveniment specialEste unul dintre puținele coliere pe care le-am făcut fără să știu dinainte cine îl va purta – de o..
1.150 lei
Set Soutache ADA Set Soutache ADA
Nou La Comanda in 10-15 zile
Set soutache Ada – bijuterii realizate pentru un eveniment importantSetului Ada face parte din seria de bijuterii realizate pentru un eveniment, personalizate 100% în funcție de ținuta și dorințele persoanei care urma să îl poarte.A fost o plăcere să o ajut.  știam că își căutase de ceva vreme ..
900 lei
Set Soutache Dana Set Soutache Dana
Nou La Comanda in 10-15 zile
Setul soutache DANACe provocare extraordinară a fost pentru mine realizarea colierului pentru Dana,o prietena foarte dragă!La un moment dat, Dana mi-a lansat o provocare: aceea de a transforma cu ajutorul firului soutache un șirag de mărgele galbene, vechi și foarte prețios pentru ea.Am acceptat cu ..
1.200 lei
Set Soutache Diana Set Soutache Diana
Nou La Comanda in 10-15 zile
Povestea realizarii setului soutache Diana. Un set de bijuterii personalizate purtat la o petrecere minunata si admirat de invitati.Setul soutache DianaSetul soutache Diana a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în crearea unor bijuterii personalizate, pentru că am avut al..
1.400 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.