Meniu
Coș de Cumpărături

Colierul Elegantza

Colierul Elegance face parte din Colectia Charity.

Este colecția de bijuterii pe care le vând în scop caritabil, banii fiind donați în totalitate unor proiecte pe care le aleg cu cea mai mare atenție.

Colierul Elegantza

Colierul Elegantza este una dintre creațiile mele de suflet în tehnica soutache. Este cel care mi-a dovedit că atunci când îți dorești cu adevărat ceva, poți realiza acest lucru, chiar dacă totul pare în defavoarea ta.

Povestea acestui colier începea într-o seară în care am descoperit un concurs de bijuterii, organizat de grupul Facebook Loja Pasionaților de Mărgele. Mai erau două zile până la finalul concursului, așa că m-am gândit să renunț inițial, părea aproape imposibil să creez o bijuterie competitivă într-un interval atât de scurt.

Am realizat totuși că îmi doream foarte mult să particip la concurs, nu neapărat pentru a câștiga unul dintre premiile puse în joc, ci mai degrabă pentru a-mi demonstra că pot și pentru a primi un feed-back vizavi de creația mea.

Cu toate acestea în minte, am început să lucrez la colier. Mi-am dorit ceva simplu, dar în același timp elegant și rafinat, un colier care să poată fi purtat la o petrecere deosebită, de exemplu. Elementul central al colierului este o piatră mare din onix, în jurul căreia am construit întreaga bijuterie. Am folosit șnur soutache de culoare neagră și o combinație de pietre de nisip de mici dimensiuni, negre și aurii.

Colierul a fost foarte apreciat, iar eu am decis că nu vreau să îl vând, ci să îl donez. Rămânea să găsesc o cauză cu care să rezonez.

În aceeași perioadă am descoperit povestea lui Mihnea, un băiețel sensibil, simpatic și talentat, dar care din păcate suferă de autism și m-am hotărât să îl ajut, donând banii obținuți din vânzarea lui.

Colierul Eleganza devenea în acest mod unul dintre proiectele mele de suflet, atât datorită concursului la care a participat, cât și datorită faptului că datorită lui un băiețel are o viață un pic mai bună, sper eu.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.