Meniu
Coș de Cumpărături

Caritabil Colierul Philanthropic

Colierul Philanthropic face parte din Colectia Charity.

Povestea colierului Filantrop

Colierul Filantrop a fost unul dintre proiectele mele dragi, din care a rezultat o bijuterie apreciată de multe persoane și datorită căreia am putut contribui la tratamentul unui băiețel simpatic și talentat, bolnav din păcate de autism.

Dar colierul Filantrop are de fapt o poveste mai lungă…

Cu ceva timp în urmă, împreună cu un grup de fete pasionate, ca și mine, de soutache, ne-am hotărât să începem un proiect în colaboare, prin care să realizăm o bijuerie deosebită, un colier, pe care să îl donăm sau să îl vindem, urmând să donăm banii obținuți din vânzarea lui.

Colierul urma să fie sobru și elegant, în două culori: negru și auriu. Proiectul era realizat în colaborare, adică ne aduceam toate contribuția la acest colier, realizând elemente simple, în culorile deja stabilite, care urmau să fie îmbinate la reuniunile grupului. 

Mi-a plăcut mult ideea, așa că am realizat mai multe elemente, așa că unele dintre ele au rămas în afara proiectului principal. Pe acestea m-am gândit că le-aș putea integra într-o nouă bijuterie. 

Iar pentru că idea de pornire a fost aceea de a dona rezultatul muncii noastre, m-am hotărât ca și această lucrare să meargă în aceeași direcție.

Am avut și ajutor, niște superbe mărgele primite de la Adelina Grigorovici, căreia îi mulțumesc cu această ocazie. 

Colierul a fost folosit tot pentru a-l ajuta pe Mihnea, băiețelul ce sufera de autism, prin intermediul paginii Facebook special create. 

O coincidență foarte simpatică a fost aceea că persoana care l-a achiziționat se numește… Mariana Rogoz, exact ca mine. M-am bucurat mult să o reîntâlnesc, o persoană deosebită cu care păstrez în continuare legătura. Nu întâmplător se spune cred că atunci când dai, primești la rândul tău…

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.