Meniu
Coș de Cumpărături

Set Soutache Diana

Povestea realizarii setului soutache Diana. Un set de bijuterii personalizate purtat la o petrecere minunata si admirat de invitati.

Setul soutache Diana

Setul soutache Diana a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut în crearea unor bijuterii personalizate, pentru că am avut alături o persoană care știa foarte bine ce își dorea și m-a ghidat excelent pentru a ajunge la bijuteriile perfecte pentru ea.

Diana a știut, în plus, să accepte soluțiile propuse de mine pentru micile detalii care se dovedesc extrem de importante atunci când realizezi o bijuterie fină și chiar pretențioasă aș putea spune, așa cum este cea din șnur soutache.

Am început prin a trece în revistă preferințele Dianei și stilul ei de a se îmbrăca. Așa am aflat că îi place foarte mult verdele, dar și faptul că preferă ținutele simple, iar la petrecerea unde urma să poarte setul personalizat va purta o bluziță neagră, pata de culoare fiind dată exact de colierul creat de mine.

Totul prindea deja contur: elementul central al setului urma să fie un colier.  Ne-am gândit la o bijuterie spectaculoasă, nu uriașă, dar suficient de mare încât să iasă în evidență și să pună în valoare trăsăturile frumoase ale persoanei care urma să o poarte. Colierul urma să fie completat de o pereche de cercei care să preia o parte din elementele din care era alcătuit, dar și de un inel care să pună în evidență mâinile.

Culoarea aleasă fiind verde, alegerea pietrelor semiprețioase din care urma să confecționez bijuteriile a fost firească: am optat pentru agate. În ceea ce privește firul soutache folosit, ales o combinație de verde și gri. O asociere elegantă de culori, pe care am considerat-o foarte potrivită cu evenimentul și bijuteriile ce începeau să prindă contur, deocamdată în mintea noastră. 

I-am propus și o serie de accesorii micuțe, placate cu argint, care se potriveau  de minune cu bijuteria în ansamblu.

Am simțit-o pe Diana foarte emoționată și în același timp nerăbdătoare să vadă cum se conturau bijuteriile ei, așa că am invitat-o la mine la atelier pentru o primă probă. A fost rândul meu să fiu emoționată, văzând cât de bine i se potriveau și cât de bucuroasă era.

Proba finală a fost chiar în ziua petrecerii, când Diana a trecut pe la atelierul meu deja coafată și machiată, bijuteriile așteptând-o. Finalul a fost unul fericit, cu o protagonistă care s-a simțit foarte bine la petrecere și a fost complimentată pentru ținuta elegantă și bijuteriile deosebite. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.