Meniu
Coș de Cumpărături

Coliere

Coliere
Colier Black Choker Colier Black Choker
La Comanda in 4-6 zile
Colier Black Choker. Colier la baza gâtului cu închizatoare reglabilă, realizată din șnur soutache negru. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu pietre si margele semipretioase. Colier tip choker negru, cu inchizatoare reglabila realizata din ..
520 lei
Colier Choker Black & Gray. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele din hematit și sticlă neagră fațetată. Colierul este prevăzut cu inchizătoare simplă.Materiale utilizate: hematit, margele negre de sticla, fațetate; Pentru spatele..
380 lei
Colier Choker Black 1. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din șnur soutache cu mărgele de  sticlă neagre fațetate. Colierul este prevăzut cu închizătoare simplă.Materiale utilizate:  mărgele negre de sticlă, fațetate; Pentru spatele brățării am utili..
380 lei
Colier Choker Black 2. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele din hematit și sticlă neagră fațetată. Colierul este prevăzut cu inchizătoare simplă.Materiale utilizate: hematit, margele negre de sticla, fațetate; Pentru spatele brățării..
520 lei
Colier Choker Love is Eternal Colier Choker Love is Eternal
La Comanda in 4-6 zile
Colier Choker Love is Eternal. Choker, cu închizatoare reglabilă realizată din șnur soutache.Păstrează pe piele amintirea tuturor îmbrățișărilor și sărutărilor ce v-au făcut inimile să bată mai repede.  Realizată manual în tehnica soutache - broderie cusută - această brățară spune poezia unei i..
600 lei
Colier Choker The Winding Road. Ca o căutare neobosită, neînfricată, aceast colier reprezintă drumul pe care îl parcurgi pentru a te regăsi, presărat cu întâlniri strălucitoare ce îți modelează viața pentru totdeauna. Realizat manual în tehnica soutache - broderie cusută - fiecare fir este cone..
1.600 lei
Colier Choker Turquaz Colier Choker Turquaz
La Comanda in 4-6 zile
Colier Choker Turquaz. Colier choker negru, cu inchizatoare simplă, Choker Dama; Colier la Baza gatului. Tehnica soutache în bijuteria contemporană!Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu pietre si margele semipretioase.Materiale util..
420 lei
Colier Elegant Choker. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele din hematit și sticlă neagră fațetată. Colierul este prevăzut cu inchizătoare simplă.Materiale utilizate: hematit, margele negre de sticla, fațetate; Pentru spatele brățării..
680 lei
Colier The Elegance of The Empress. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu perle si margele compozit galbene. Inchizatoare reglabilă realizată din soutache.Materiale utilizate: perle de cultură, margele compozit galbene; Pentru spatele colieru..
1.200 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.