Meniu
Coș de Cumpărături

Colier Choker The Winding Road

Colier Choker The Winding Road. Ca o căutare neobosită, neînfricată, aceast colier reprezintă drumul pe care îl parcurgi pentru a te regăsi, presărat cu întâlniri strălucitoare ce îți modelează viața pentru totdeauna. 

Realizat manual în tehnica soutache - broderie cusută - fiecare fir este conectat cu altul, reconstruind un traseu. Un drum sinuos pe care îl porți cu tine și îți amintește să îți asculți instinctul, oriunde te îndrumă, fiindcă mereu este spre binele tău suprem. Colier choker negru, cu închizatoare reglabilă realizata din șnur soutache.

Materiale utilizate: mărgele semiprețioase din hematit, mărgele negre de sticlă fațetată; Pentru spatele brățării, la contactul cu pielea, am utilizat piele naturală, neagră. Impregnat integral cu soluție non-toxică pentru rezistență la utilizare. Preparatul hidrofob creează un strat invizibil care protejează fiecare fibră a bijuteriilor, protejând-o împotriva murdăriei și a apei. Recomandat pentru textile și piele. Impregnarea nu schimbă culoarea țesăturii. Nu conține ingrediente dăunătoare sănătății.

Dimensiuni: lungime 34; Dimensiune inchizătoare:  5 cm; Dimensiuni închizătoare soutache reglabilă:  5-7 cm; Greutate=45g

Disponibilitate: Ready to wear

Bijuteria se livrează în săculet de bijuterie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.