Meniu
Coș de Cumpărături

Cercei

Cercei
Cercei Soutache 1 ROUND Albastru Electric. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele de nisip albastru electric. Materiale utilizate: șnur soutache albastru electric, mărgele mici de nisip albastru electric; Pentru căptușeală am util..
150 lei
Cercei Soutache 1 ROUND Caramiziu. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele metalice sferice. Materiale utilizate: șnur soutache căramiziu , mărgele sferice gri metalizat; Pentru căptușeală am utilizat piele foarte subțire naturală...
150 lei
Cercei Soutache 1 ROUND Galben. Descriere și detalii: Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele fațetate gri. Materiale utilizate: șnur soutache galben, margele metalice fațetate; Pentru căptușeală am utilizat piele foarte subțire na..
150 lei
Cercei Soutache 1 ROUND Grena. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele de nisip grena.Materiale utilizate: șnur soutache grena, mărgele de nisip grena; Pentru căptușeală am utilizat piele foarte subțire naturală.  Imediat,după..
150 lei
Cercei Soutache 1 ROUND Portocaliu. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele metalice sferice. Materiale utilizate: șnur soutache portocaliu, mărgele sferice gri metalizat; Pentru căptușeală am utilizat piele foarte subțire nat..
150 lei
Cercei Soutache 1 ROUND Roz. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele de nisip grena. Materiale utilizate: șnur soutache roz pal, mărgele de nisip roz inchis; Pentru căptușeală am utilizat piele foarte subțire naturală. Imediat,după..
150 lei
Cercei Soutache Cleopatra. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu pietre și perle de cultură. Imediat,după realizare, colierul este impregnat cu o solutie specială pentru protejarea snurului soutache, pentru a-i oferi bijuteriei o reziste..
500 lei
Cercei Soutache Elegant Empress
Hot La Comanda in 4-6 zile
Cercei Soutache Elegant Empress. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele fațetate și perle de cultură. Bijuteria este realizată manual cu tehnica soutache-broderie cusută manual din snur soutache cu mărgele fațetate și perle d..
450 lei
Cercei Soutache HELICON Albastru Electric. Spirala alcătuită din șnur albastru combinat cu șnur auriu, înveselește ținuta. Mesajele constiente si subconstiente trimise de albastru indruma spre calm,pace sufletească și liniște interioară.Culorile care se potrivesc cu albastru sunt: rosu, maro deschis..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Albastru Indigo. Spirala alcătuită din șnur albastru indigo combinat cu șnur auriu se potrivieste în tinuta vestimentară cu portocaliu, cu verde. Este o culoare care atrage publicul, nu rămai neobservată atunci când o folosești.Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din:..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Albi. Ai nevoie de alb în garderoba ta, fie purtat simplu, fie in combinatie cu alte culori. Deseori adăugând putin alb în vestimentație, îndulcesti aspectul tșinutei.. Materiale utilizate: Cerceii sunt realizati din: șnur soutache alb și auriu. Imediat, după realizare, ..
180 lei
Cercei Soutache HELICON Galbeni. Spirala galbenă din soutache, dezvăluie cea mai caldă, mai expansivă și mai însuflețită culoare. Culoarea perfectă a verii, galbenul este asociat cu bucuria, fericirea și energia sezonului.  Se asortează cu verde, oranj, violet, negru dar și cu alb.Materiale uti..
180 lei
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.