Meniu
Coș de Cumpărături

Brose Look me in the Eye

Brose Look me in the Eye
Brosa Amber Mist Goddess. Pentru visare și amintiri prinse în aburii parfumați de ambră ai trecutului, în care te pierzi uneori.  Această broșă este concepută ca o îmbrățișare, pentru femeia din noi care dansează cu amintirile ei. Iubește trecutul fiindcă astăzi strălucești datorită lui.&n..
210 lei
Brosa Black Treasure Goddess. Această broșă este concepută pentru femeia ai cărei ochi negri sunt liniște dar și furtună ce poată mătura corăbii din calea ei, ca o zeiță. Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fermoar, mărgele de nisip și cabochon din piatră semiprețioasă ..
210 lei
Brosa Coffee and Milk Goddess. Din ritualurile dimineții și din aburii aromați ai cafelei ce trezește și soarele pe cer, se ridică o zeiță. Această broșă este concepută ca o ofrandă pentru femeia modernă, ce folosește energiile cafelei și a laptelui pentru a începe ziua. Materiale utilizat..
210 lei
Brosa Sea Goddess. Păstrează în priviri amintirea mării albastre și spuma ce îți gâdila pielea. Această broșă este concepută pentru femeia ce poartă marea cu ea, oriunde s-ar afla și pentru cel care o venerează ca pe o zeiță. Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fer..
210 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.