Meniu
Coș de Cumpărături

Brose

Brose
Brosa capsulă ANA Brosa capsulă ANA
Nou Hot La Comanda in 10-15 zile
Brosa capsulă ANABrosa capsulă are în componentă o serie de accesorii versatile, ușor de asortat și care pot fi purtate în orice anotimp, indiferent de tendințele modei. Este o capsula realizată la cerere. Elementul de unicitate este faptul că are posibilitatea ăa fie accesorizată, în functie de nec..
350 lei
Broşă din fetru, fermoar şi multe mărgele ”Free form embroidery!”Broşa este lucrată din fetru de culoare muştar, cu margine din fermoar, dichisită cu fundiţă din panglică rips asortată în culoarea fetrului, cu lănţişoare atârnătoare şi mărgeluţe diverse cusute free form pe platoul broşei.Dimensiunil..
120 lei
Brosa Fetru cu Soutache Creativitate Marină Brosa Fetru cu Soutache Creativitate Marină
Nou Hot La Comanda in 4-6 zile
Brosa Fetru cu Soutache Creativitate Marină. Broşa este realizată din două semicercuri din fetru în culori galben ocru şi gri. Elementul central, piatra din turcoaz reconstituit, este încadrată de şnur soutache turcoaz ce sugerează mici valuri de mare, iar mărgelele negre ce îmbrăţişează ansamblul c..
100 lei
Brosa Fetru cu Soutache Gray
Nou La Comanda in 4-6 zile
Brosa Fetru cu Soutache Gray. Broşa este realizată din două cercuri din fetru în culori negru şi gri. Elementul central, margea de sticla neagra fatetata, este încadrată de şnur soutache gri. Mărgelele de pirita  plasate pe exteriorul brosei .Materiale utilizate: Șnur soutache gri, fetru în cul..
90 lei
Brosa Fetru cu Soutache Gray and Yellow
Nou La Comanda in 4-6 zile
Brosa Fetru cu Soutache Gray and Yellow. Broşa este realizată din două cercuri din fetru în culori galben şi gri. Elementul central, margea de sticla neagra fatetata, este încadrată de şnur soutache gri. Mărgelute de sticla neagra fatetate plasate pe exteriorul brosei .Materiale utilizate: Șnur sout..
130 lei
Brosa Fetru cu Soutache Gray and Yellow with pearls
Nou Hot La Comanda in 4-6 zile
Brosa Fetru cu Soutache Gray and Yellow with pearls. Broşa este realizată din două cercuri din fetru în culori negru şi galben. Elementul central, margea de sticla neagra fatetata, este încadrată de perle de cultura. Mărgelele de sticla neagra fatetate si margele de nisip albe,  plasate pe exte..
140 lei
Brosa Fetru cu Soutache Martisor The Spring of March. Broșa dedicată începutului de primăvară, realizată din fetru și șnur soutache în culorile alb și roșu. Semnificația celor două fire ce se împletesc armonios pentru a crea micuța bijuterie pe care ne face atât de multă plăcere să o dăruim la încep..
55 lei
Brosa Soutache Papion 3. Atașează-ți broșa tip papion la o cămașă de mult uitată în garderoba ta de bază sau folosește un guler detașabil, te ajută să-ți infrumusețezi ținuta. Poartă acest papion, cu siguranță vei fi remarcată! Materiale utilizate: Șnur soutache negru, panglică gri antracit, mă..
280 lei
Brosa Soutache Papion Gold and Black. Şnurul soutache negru este frumos lucrat astfel încât a dat naştere unui platou ripsat. Centrul este marcat cu o mărgică metalică aurie,elegantă, marginea fiind bordată cu margele multifaţetate din sticlă, negre şi aurii. Panglica de rips în culoarea mierii auri..
140 lei
Brosa Soutache Sweet Dance Brosa Soutache Sweet Dance
Nou La Comanda in 10-15 zile
Brosa Soutache Sweet Dance. Uneori te simți de ajuns, iar alteori ești împinsă de o nevoie interioară de a te dezvolta. Este dansul tău.Poartă această broșă statement pentru a-ți aminti mereu acest dans. Realizat manual în tehnica soutache - broderie cusută.Are în  zona centrală o mărgică ..
340 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.