Magia Crăciunului – bijuterii în dar pentru cei dragi

Sărbătoarea Crăciunului aduce emoție, liniște și pace în suflet, alături de dorința de a fi alături de cei dragi.  Este  momentul în care, dorești la rândul tău, să aduci magie oferind cadouri speciale pentru  toți cei dragi ție.

Magia Crăciunului ne transformă pe noi toți, ne face mai buni. Acest lucru se datorează și faptului că petrecem mai mult timp în familie, ne întâlnim cu toți cei dragi nouă. Suntem alături de copii, soț, mamă, soră, nașă, bunică, prietenă!

Anul acesta este însă unul special – și poate că nu vom putea fi alături de toți cei care ne sunt dragi. Alături fizic, pentru că sufletește suntem cu siguranță! Chiar dacă perioada pe care o parcurgem face mai dificile reuniunile de familie lărgită sau cele între prieteni, nimic nu ne împiedică să le aducem o mică bucurie, fie și de la distanță. Ce spui de o bijuterie creată cu drag, pentru a fi dăruită din tot sufletul prietenei dragi, bunicii sau surorii?

O bijuterie-spiriduș din noua mea colecție, special creată pentru a fi mesagerul dragostei, al bucuriei sau recunoștinței pentru o persoană dragă?

Am realizat această colecție pornind de la ideea ca bijuteriile, la fel ca toate celelalte accesorii, fac parte din conversația dintre noi și restul lumii. O bijuterie dăruită din tot sufletul va vorbi despre sentimentele noastre, despre bucuria de a dărui un strop de magie unei persoane dragi.

De o bijuterie în dar te poți bucura și tu, pe lângă doamnele dragi din jurul tău! De ce nu ți-ai face cadou în acest an o broșă elegantă, un veritabil antidot împotriva monotoniei stilului vestimentar?  O broșă care se va potrivi cu personalitatea şi stilul tău, reflectând-o, subtil..

Te  vei simți specială purtând-o și cu siguranță nu vei trece neobservată! La mica reuniune a familiei sau chiar la petrecerea firmei, care anul acesta va fi pe Zoom, micul accesoriu vestimentar va fi cu siguranță remarcat.

Mi-am dorit mereu să ajut femeile cu stil rafinat, să își etaleze gustul estetic și personalitatea, cu ajutorul bijuteriilor personalizate, realizate manual, concepute să încânte și să copleșească prin bogăția de detalii și forme spectaculoase.

O bijuterie bine aleasă e o adevărată încântare, atât pentru cea care o poartă, cât și pentru persoana care o primește în dar.

Propunerea mea de cadou pentru Crăciunul din acest an este broșa.

Un accesoriu vestimentar micuț, dar care nu va trece neobservat, va adăuga rafinament și autenticitate ținutelor tale. O broșă e un cadou minunat pentru persoanele dragi, dar și un cadou frumos pe care ți-l poți face chiar ție.

În plus, poți personaliza broșa prin felul în care alegi să o porți.

  • Mama sau bunica pot folosi broșa ca sistem de închidere pentru un cardigan sau o pot fi aplica la pălărie, în păr sau la nodul de eșarfă. Broșa ar putea, de asemenea, accesoriza un  palton sau un sacou,
  • Dacă vorbim despre o soră sau o prietenă, aceasta poate folosi broșa pentru a pune în evidență un detaliu interesant al ținutei sau o anumită parte a corpului. Poate fi folosită ca sistem de închidere pentru un cardigan,
  • Pentru nasă – Broşa poate fi purtată la rochie, în zona decolteului, sau pentru a înfrumuseţa un top din mătase uni
  • Pentru baietii casei – Broșa poate fi purtată la sacou. Am creat o broșă care poate fi purtată atat de copii cât și de bărbați. Aceasta va deveni un accesoriu versatil care poate să aducă bucurie în familie, atat celor mici cât și celor mari.

 

 

Meniu