meniu principal

BIJUTERIE CONTEMPORANA

EVENIMENTE

  • ExpozitiaProject A – la sfârșitul anului 2015 am fost selecționată să particip la Târgul de Bijuterie Contemporană dedicat absolvenților Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporana, printre care mă număr.
    Piesa pe care am propus-o a fost Sweet Royal Dance, o broșă prezentând o efemeridă realizată combinând alamă, argint, șnur soutache, mătase, mărgele cubice Miyuki 4 mm iris khaki, zahăr candel și sarma argintata.

In iunie 2016 am participat la expoziția “O calatorie prin istoria si viitorul bijuteriei – Editia a II-a” organizată de Assamblage – Asociatia Națională a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporană în colaborare cu Muzeul National de Istorie a Romaniei si Muzeul de Arta Cluj-Napoca, cu sprijinul AFCN (Administratia Fondului Cultural National), o editie speciala, dedicata Tezaurului Dacic.

Bijuteria expusa de mine a fost un colier, Dynamic Geometry, ce face parte din colectia cu acelasi nume si este realizat  dintr-un lant din cercuri concentrice pe care am fixat 10 calote  semisferice, 5 din alama si 5 din argint, amintind de simboluri dacice cunoscute.