Despre mine

Sunt Mariana Rogoz și creez cu pasiune bijuterii personalizate care să îți aducă o stare de bine și atitudine pozitivă. Dacă te regăsești în oricare dintre bijuteriile ArtMarie Jewelry, sunt încântată să creez pentru tine bijuteria care să adauge eleganță și să vină cu o notă personală pentru ținuta ta.

Bijuteriile ArtMarie Jewelry au unicitate, crează emoție și dau încredere celui care o poartă.

Ca designer de bijuterie îmi place să îmi găsesc inspirația în formele geometrice naturale, în oamenii care mă înconjoară sau în materialele cu care lucrez: șnur soutache, metale, fetru, rips, lanțuri, fermoarele, rășina, zahăr candel, fructe și legume uscate, condimente, etc.

Îmi plac bijuteriile ce conțin mixuri de materiale: fetru, lanțuri, ripsuri,fermoare, șnur soutache, perle, pietre semiprețioase și mșrgele diverse. Toate acestea combinate în proporții potrivite și armonioase conduc la un accesoriu deosebit.

Evoluția mea ca și designer de bijterii m-a condus către utilizarea mai multor tehnici.

Tehnica soutache a fost prima mea mare pasiune legată de bijuterie. Am descoperit-o în urmă cu mulți ani și cred că mi se potrivește în continuare foarte bine. Numeroasele ateliere pe care le-am realizat pentru a transmite mai departe tainele acesteia, dar și bijuteriile create mi-au deschis dorința de a învăța și alte tehnici, utilizând diverse materiale.

Marea mea provocare este și va fi combinarea tehnicilor și celor mai diverse materiale, unele dintre ele neobișnuite, pentru a realiza bijuterii spectaculoase.

Meniu