Meniu
Coș de Cumpărături

Connection of the senses

Colier: Conexiunea simțurilor | "Connection of the senses"

Convinsă fiind că totul este de fapt energie, emoție, am conceput un colier din 7 sfere cu semnificații diferite.  Pentru a conecta aceste sfere am folosit șnururi din fir soutache, pentru ca aceste fire ma duc cu gandul la “corzile cosmice”. Am adăugat mai multe semisfere perforate și discuri metalice din alama   cupru și argint, care vor avea o acustică interesantă la cea mai mica mișcare. 

Sfera realizată din petale uscate îmi va aminti de aroma dulceții de trandafiri din cămara bunicii. Sfera cu mix de condimente mă duce cu gândul la apogeul vieții, la maturizare, în timp ce sfera din merișoare  de pădure reprezintă, pentru mine, răsfățul pe care mi-l oferă de fiecare dată natura. Sferele din sârmă și semisferele de alamă și argint, una aflată în corpul colierului și celelalte două aflate la capetele șnururilor, simbolizeaza jocul copilăriei.

Sfera din zahăr cristalizat alb și cea din cristale de zahăr brun candel simbolizează potențialul ascuns al lucrurilor (duritate, transparență, claritate), dar și bucuria pe care o simt cînd mananc ceva dulce. Aceste doua sfere, Yin si Yang-ul colierului, sunt plasate de o parte și de alta a sferei centrale.

Sfera centrală, din ață albă și rășină, conține în interior o alta sferă, cu o cromatică asemanatoare gălbenusului de ou, reprezentand “Creația”. 

Materiale folosite: Alamă, argint, fire textile, soutache, rasina, piele, zahar cristalizat alb si brun, petale uscate de trandafir, amestec de condimente (scortisoara, cardamon, ghimbir, coji de portocale, anason, cuisoare), merisoare de padure.

Materiale neconventionale: petale uscate de trandafiri, mix de condimente(scorțișoară, cardamon, ghimbir, coji de portocale, anason, cuișoare), merișoare de pădure, zahăr cristalizat alb și zahăr brun candel.

Lungimea colierului este reglabilă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

PLATA CU CARD ONLINE:

Se pot efectua plăți online cu cardul (personal sau al firmei).

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 - codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 - data de expirare;

                 - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele procesatorului de plata.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.