meniu principal

BIJUTERIE CONTEMPORANA

CONCURSURI

Fiecare concurs la care am participat a reprezentat o provocare, o modalitate de a mă confrunta cu părerea altor persoane vizavi de bijuteriile realizate de mine, dar și un motiv de bucurie – și nu doar pentru că de fiecare dată am câștigat și câte un premiu. Le-am trecut mai jos pe cele la care am participat în ultima perioadă:

 

  • Brooch Set Contest – un concurs organizat în 2015 de Loja Pasionaților de Mărgele, la care am participat cu Versatile Soutache Set, un set soutache versatil, de fapt o capsulă de accesorii ce poate fi adaptată oricărei garderobe, în orice sezon, având broșa ca element principal (concursul era unul de broșe). Cu acest set m-am clasat pe locul I în preferințele juriului, la categoria avansați.
  • Duet Mărgelistic 1 la care am participat împreună cu prietena mea, Adriana Harja, la sfârșitul anului 2015. Piesa realizată de noi a fost un colier turquoise , realizat folosind două tehnici de lucru : soutache și crow. Bijuteria a luat premiul II și a fost vândută în scop caritabil.
  • Duete mărgelistice Rose Quartz -Trei bijuterii realizate în colaborare cu designeri-prieteni – Anca, Ada si Ana – în cadrul unui concurs al Lojii pasionaților de mărgele, organizat pentru susținerea lui Alex si Nicolle Serban, copiii-victime ale incendiului din Colectiv.