Meniu
Coș de Cumpărături

Brosa See the Fire in my Eyes

Brosa See the Fire in my Eyes. Pentru femeia puternică al cărei foc interior poate să provoace incendii, și pentru acea persoană specială care are curajul să-i îmbrățișeze întreaga ființă. Această broșă este concepută ca o declarație de dragoste pe care ți-o poți face singură, asumându-ți energia puternică. 

Precum și ca o oportunitate de a arăta unei femei, că o vezi cu adevărat și o încurajezi să își păstreze focul din priviri. 

Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fermoar, mărgele de nisip,mărgele de sticlă cilindrice și cabochon din piatră semiprețioasă de agat.

Dimensiune: Dimensiune broșă: 7cm x 5cm

Disponibilitate: Ready to wear

Întreținere: Broșa esteoferită în săculeț de bijuterii, în care poate fi păstrată. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

La comenzi peste 400 de lei, transportul este GRATUIT.

PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE = RAMBURS. Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

Cum se face livrarea produselor:

Livrarea comenzii la adresa indicata de dvs. si este asigurata de compania de curierat Fan Courier, care va livreaza comanda în decursul a 7-10 zile din momentul confirmarii comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 12:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 12:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusesc sa iti trimit produsul in termenul stabilit daca nu il am in stoc. Vei fi instiintat si ti se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta ta

In cazul aparitiei unor intarzieri, vei fi instiintat prin email.

Produsele sunt livrate la adresa specificata de tine ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.