Meniu
Coș de Cumpărături

Brose Neobisnuite

Brose Neobisnuite
Brosa Amber Mist Goddess. Pentru visare și amintiri prinse în aburii parfumați de ambră ai trecutului, în care te pierzi uneori.  Această broșă este concepută ca o îmbrățișare, pentru femeia din noi care dansează cu amintirile ei. Iubește trecutul fiindcă astăzi strălucești datorită lui.&n..
65 lei
Brosa Baieti Undercover Agent. Contrar părerii altora, îți place să faci unele lucruri în stil clasic: să o conduci până la ușă, să te îmbraci elegant și să fii fermecător.Această broșă este concepută special pentru cei ca tine, care aleg mereu să aducă un aer stilat, în moduri neconvenționale. În b..
75 lei
Brosa Baieti Unforgettable. De la prima privire, ești un gentleman desăvârșit, într-un corp de rebel cu sfidează regulile. Arată-i cine ești, și nu te va uita niciodată! Această broșă este concepută special pentru bărbații de orice vârstă, îndrăzneți și curajoși, ce nu se blochează în formalități su..
75 lei
Brosa Black Treasure Goddess. Această broșă este concepută pentru femeia ai cărei ochi negri sunt liniște dar și furtună ce poată mătura corăbii din calea ei, ca o zeiță. Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fermoar, mărgele de nisip și cabochon din piatră semiprețioasă ..
65 lei
Brosa Coffee and Milk Goddess. Din ritualurile dimineții și din aburii aromați ai cafelei ce trezește și soarele pe cer, se ridică o zeiță. Această broșă este concepută ca o ofrandă pentru femeia modernă, ce folosește energiile cafelei și a laptelui pentru a începe ziua. Materiale utilizat..
65 lei
Brosa Night Sky Goddess. Noaptea îți arată doar ce dorește ea. Și uneori femeia la fel. Această broșă este concepută pentru femeia fermecătoare, ce îndrăznește să fie ea însăși sub cerul nopții înstelat. Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fermoar, mărgele de nisip..
65 lei
Brosa Sea Goddess. Păstrează în priviri amintirea mării albastre și spuma ce îți gâdila pielea. Această broșă este concepută pentru femeia ce poartă marea cu ea, oriunde s-ar afla și pentru cel care o venerează ca pe o zeiță. Materiale utilizate: Broșa colage este realizată din: fetru, fer..
70 lei
Brosa See the Fire in my Eyes. Pentru femeia puternică al cărei foc interior poate să provoace incendii, și pentru acea persoană specială care are curajul să-i îmbrățișeze întreaga ființă. Această broșă este concepută ca o declarație de dragoste pe care ți-o poți face singură, asumându-ți energia pu..
65 lei
Brosa Yin Yang. O  brosa, concepuae în combinatii stilizate de fetru în culorile alb și negru, acesorizata cu starsuri Yin Yang tinde să devina unul din simbolurile cele mai indragite din întreaga lume. Se spune că suntem, fiecare, Yin și Yang. Fie că ești femeie sau bărbat, sunt perioade ..
60 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Cookies
Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin continuarea utilizarii acestui website sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, dar puteti renunta, daca doriti.