header

BIJUTERII SOUTACHE

TESTIMONIALE

  • Alberta Forgianini – prezentatoare TV

   „O simplă vizită la un târg handmade m-a făcut să descopăr că unele bijuterii sunt adevărată artă. Aveam de transmis în direct de acolo şi am încercat să găsesc ceva deosebit. Imediat mi-a atras privirea un colier care nu semăna cu nimic din ceea ce mai văzusem vreodată în magazine. Am aflat cu surprindere că bijuteria inedită pornise de la…un simplu şnur. Aşa am decoperit tehnica soutache, despre care am învăţat că presupune multă migală şi inspiraţie. Întâmplarea a făcut ca acel colier să se potrivească perfect cu ţinuta pe care o aveam, parcă mă aştepta pe mine. Pentru că era puţin mare, Mariana a lucrat ulterior unul special pentru mine, pe care mi l-a oferit cadou. Un colier cu șnur soutache albastru și bleu asortat cu pietre turquaz și howlit. Îi mulţumesc pentru că datorită bijuteriei unicat, o haină simplă s-a transformat într-o ţinută elegantă şi deosebită.”

  • Teodora – speaker si coach

   „Colierul soutache creat de tine a fost accesoriul potrivit la momentul potrivit! Întâmplarea face că primisem de ziua mea anul acesta o rochie neagră la care simțeam că s-ar potrivi o bijuterie, dar am încercat tot ce aveam în garderobă și nimic nu părea să se potrivească. Rochia are și o croială dificilă, nu e ușor de asortat, așa că nu am purtat-o niciodată. Când am ajuns acasă cu medalionul de la tine am știut că e accesoriul perfect pentru rochie (sau, invers, rochia e perfectă pentru accesoriul meu minunat)! Am participat la mai multe întâlniri cu pachetul rochie/medalion – devenite inseparabile – și atât eu, cât și colierul, am fost remarcați.”

 • Delia Mirea – creatoare de bijuterii

 

„Eu recomand atelierele tale tuturor celor care vor să înveţe sălucreze în tehnica soutache. A fost interesant şi am aflat lucruri pe care nu le ştiam. Cu siguranţăle voi folosi de acum încolo, mai ales că asta era marea meaproblema: cum să combin culorile astfel încât bijuteriile mele săarate mereu bine, să nu zgârie retina. ATENŢIE fetelor: creeazădependenţă! Dar e o tehnică minuntă şi cu perseverenţă şiimaginaţie ies lucruri minunate. Mulţumesc, Mari pentru invitaţie! Şi altă dată cu plăcere în calitate de cursant sau, de ce nu deasistenţă. Te pup şi la cât mai multe ateliere reuşite! Eu m-am simţit minunat. Mulţumesc multpentru surpriză!”

 • Cristina Pintea – despre ateliere

 

„Draga Mari,

momentele petrecute la atelierul tau reprezinta pentru mine o oaza de bucurie, speranta si liniste. Mi-ar parea bine sa ajung si eu sa fiu perseverenta si sa nu ma las, sa fac si eu dupa exemplul tau tot ce-mi cere sufletul! Pentru aceasta sunt aceste ateliere, ca sa ne daruim fiecare din ce are el mai bun. Desi tu faci ca totul sa para usor, nu este asa, dar rabdarera cu care ne indrumi pe fiecare si atentia catre detaliu fac din aceste ateliere sa fie atat de pline de multe invataturi! Conteaza nu numai tehnica ci si cum combini culorile, cu ce principii mergi mai departe, ce urmaresti! Sper sa ne mai vedem! Multumesc inca o data pentru tot!”