header

BIJUTERII SOUTACHE

Colecţia Because you are special

Bijuterii soutache din aceasta colectie sunt create pentru femeia modernă, puternică, independentă, care știe să aleagă o bijuterie de calitate, ce îi pune în valoare trăsăturile și ținuta.

Bijuteriile sunt realizate atent, din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât rezultatul final să fie unul de efect, deosebit, iar bijuteria să fie comod de purtat și cât mai simplu de întreținut.

Colecția de Bijuterie Contemporana

Colectia include bijuterii realizate în special din metale clasice: argint, alama și cupru.

Bijuteria contemporana, fie ca o vedem ca obiect de sine statator sau ca obiect de arta, are finalitate si este pusa in valoarea in momentul in care este purtata.

Fiecare bijuterie are in spate un concept, o poveste ce poate fi transmisa mai departe.

Colecția Efemeride

Colecția Efemeride a pornit de la bijuteria realizată pentru Project A, un proiect-instalație prezentat la Târgul de Bijuterie Contemporană dedicat absolvenților Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporana, printre care mă număr.

Piesa de aplicație la târg a fost Sweet Royal Dance, o broșă prezentând o efemeridă realizată combinând alamă, argint, șnur soutache, mătase, mărgele cubice Miyuki 4 mm iris khaki, zahăr candel și sarma argintata. În timp am adăugat piese noi acestei colecții.

Colecţia Timeless

Colecţia Christmas Dream s-a născut din dorința mea de a oferi iubitoarelor de frumos o colecție soutache deosebită, specială, de bijuterii care să se potrivească foarte bine cu ținutele de Crăciun sau cu cele pentru noaptea de Revelion.Bijuteriile sunt realizate atent, din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât rezultatul final să fie unul de efect, deosebit, iar bijuteria să fie comod de purtat și ușor de întreținut.

Colecţia Christmas Dream

Colecţia Christmas Dream s-a născut din dorința mea de a oferi iubitoarelor de frumos o colecție soutache deosebită, specială, de bijuterii care să se potrivească foarte bine cu ținutele de Crăciun sau cu cele pentru noaptea de Revelion.Bijuteriile sunt realizate atent, din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât rezultatul final să fie unul de efect, deosebit, iar bijuteria să fie comod de purtat și ușor de întreținut.

Colecţia Charity

Colecţia Charity este colecția de bijuterii vândute în scop caritabil, banii fiind donați în totalitate unor proiecte pe care le aleg cu cea mai mare responsabilitate.

Colecţia Because you are special – bijuterii soutache create pentru femeia modernă, puternică, independentă, care știe să aleagă o bijuterie de calitate, ce îi pune în valoare trăsăturile și ținuta.

Bijuteriile sunt realizate atent, din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât rezultatul final să fie unul de efect, deosebit, iar bijuteria să fie comod de purtat și cât mai simplu de întreținut. + broșa de la Luxury